Начало За компании За студенти Регистрирани компании ВУЗ с регистрирани студенти Партньори История Галерия
Партньори в тазгодишния проект:  
 

People Portal е платформа за колаборация и изследване на нови и креативни начини за разгръщане на човешкия потенциал, както в професионален, така и в личен контекст. People Portal е съзадена от Мария Падалски и Ангелина Пенкова и е естествено продължение на техните професионални търсения. Платформата обединява визионери и експерти от сферите на маркетинг, HR, бизнес и предприемачество, психология, които създават цялостни и трансформиращи практики, обучения и стратегии, за организациите и хората на бъдещето – тези, които търсят смисъл и принадлежност, познават и се водят от ценностите си и са готови да се развиват отвътре навън.

Водещи на събитието на 11 декември 2018 г.


Мария Падалски
След завършването на образованието си в САЩ, Мария се завръща да живее и работи в България. През последните 13 години натрупва богат опит в сферата на стратегическия маркетинг, бизнес развитието и комуникациите, развитието на хора и екипи. Опитът на различни стратегически нива и в различни функции формира визията ѝ, че в основата на всяка успяла компания са нейните хората, които принадлежат и се разпознават в мисията и ценностите на компанията.

Мария основава People Portal като платформа за колаборация и изследване на нови и креативни начини за разгръщане на човешкия потенциал, както в професионален, така и в личен контекст. Тя кани и обединява маркетинг експерти, артисти, предприемачи, психолози и заедно разработват програми и обучения, които подпомагат развитието отвътре навън.

  Добрин Падалски
През последните 20 години Добрин работи в областта на развитие на човешкия капитал в различни бизнес организации, както като външен обучител и консултант, така и като служител. Има богат предприемачески опит и през 2009 основава Експерт Партнершип, компания изцяло фокусирана върху развитието на хората и тяхното благосъстояние в организациите. Добрин също е част и от разширения екип на People Portal.

Работил e с над 100 компании в България и Европа, има зад гърба си повече от 1000 тренинг дни и множество срещи в ролята на външен модератор.

Добрин е ръководил мащабни обучителни проекти и носи солиден опит и познание в разработването и дизайна на обучителни програми по теми като Мениджърски и лидерски умения, Работа в екип, Комуникация, Лична ефективност и управление на времето.

 Ангелина Пенкова
Ангелина Пенкова работи в последните 15 години в различни области на маркетинга и комуникациите. През 2013 г. основава своята първа компания в сферата на стратегическия маркетинг и консултиране. Едно от най-новите й начинания е People Portal, където се специализира в обученията, свързани с разказването на истории (Storytelling) и вътрешно фирмени консултации в същата област. Нейната практика е доказала, че това умение води до подобряване на културата и климата в организациите, споделяне на обща визия, както и успешно сътрудничество между хора и екипи, което прави бизнеса успешен, а служителите ефективни и удовлетворени.

 

ДОМАКИН на събитието: TELUS International Europe

С екип от над 3000 души в София и Пловдив, TELUS International Europe е най-големият работодател в Business Process Outsourcing (BPO) сектора в България и е водещ доставчик на услуги в сферата на BPO и ITO. Общият брой на служителите ни в Европа наброява близо 5500 души, а на глобално ниво сме над 30 000. Компанията предлага на служителите си, разположени в три офиса в София и Пловдив, едни от най-модерните и комфортни работни пространства у нас, както и над 40 допълнителни социални придобивки като фитнес, йога, психолог, масажи в офисите и други. Това са само част от нещата, които ни правят „компанията на щастливите хора“.

TELUS International Europe e една от първите компании в България, които предлагат напълно безплатна академия за изучаване на немски език. В рамките на 4 седмици, желаещите да подобрят езиковите си умения, могат да се възползват от безплатно обучение, по време на което получават атрактивно възнаграждение. При успешно завършване ги очакват постоянна работа и трудов договор.

 TELUS International Europe предоставя гъвкаво работно време и отлични възможности за развитие на хора, които владеят чужди езици. Всеки служител в компанията може да се възползва от специално разработена глобална програма за обучения. Статистиката показва, че над 80% от мениджърите в екипа ни са започнали своята кариера като специалисти „Обслужване на клиенти“.


МЕДИЕН ПАРТНЬОР на събитието: www.hrindustry.bg

Целта на Hrindustry.bg e да се превърне в най-големия български уебсайт, предоставящ бързонарастваща информация и възможности за споделяне на опит в областта на управлението и развитието на човешките ресурси. Независимо какво е предизвикателството пред вас - интервюиране на кандидати, провеждане на обучения, payroll или въвеждане на придобивки за служителите, Hrindustry.bg е мястото, което трябва да посетите.
Освен че представлява сайт за споделяне на новини и информация по различни теми от областта на човешките ресурси, Hrindustry.bg създава общност на HR специалистите, които могат да коментират и дискутират споделените материали, да бъдат автори и да печелят точки в профилите си в зависимост от публикуваните статии и броя харесвания и коментари към тях.

©2020 bapm.bg. Всички права запазени.